Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Одна з криворізьких лікарень більше не залежатиме від централізованої подачі електроенергії: у чому причина

Під час аварійних відключень електроенергії, які у наш час можуть статися кожної миті дуже важливо, щоби вона залишалася у лікарнях міста. У Криворізькій лікарні №16 ця проблема вже вирішена. Там встановлені 178 сонячних панелей загальною потужністю 40 КВт.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу МОЗ, встановлення сонячного енергетичного обладнання дасть змогу не лише використовувати сонячну енергію як джерело живлення, а й накопичувати її. Окрім того, це дозволить значно економити видатки на електроенергію та спрямувати ці кошти на інші потреби медзакладу.

Зазвичай лікарні виробляють електроенергію для власних потреб. Однак тепер у години, коли електроенергії вироблятиметься більше, ніж споживатиметься, її надлишок може продаватися у мережу. За орієнтовними оцінками це дасть можливість лікарні зекономити близько 5-10 % коштів.

За попередніми розрахунками, Криворізька міська лікарня №16 зможе зекономити 412 тис. грн на оплаті комунальних послуг лікарні за період з червня 2024-2036 рр.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі