asd

Всі новини про життя міста

Одні воюють, інші бастують, а третім необхідно їхати: у Кривому Розі тролейбуси «стали заручниками» ситуації (відео)

Як відомо, 22 квітня на площі Визволення проходила зустріч матерів, дружин, родичів, друзів воїнів 129-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України (129 ОБрТрО) із представниками Ради оборони міста та службовцями логістичного відділу бригади. І хоча захід було заплановано на 12:00, люди стали збиратися раніше, а масовість була значно більша, ніж очікувалось.

Оскільки конструктивної розмови між учасниками зібрання не відбулося, то криворожани пішли на радикальні методи – перекрили рух транспорту на кільці площі Визволення. Їх вимога була одна: надати захисникам усе необхідне для оборони від ворога.

Звичайно, це призвело до деяких незручностей у пересуванні містом. І якщо на приватному транспорті, маршрутними таксі чи автобусами можна було об’їхати цю ділянку дороги, то тролейбуси змушені були стати на простій. А це й викликало обурення пасажирів комунального транспорту.

Згодом у соцмережі з’явилась публікація від адміністратора групи «Транспорт Кривого Рога» Андрія Заславського. Чоловік прокоментував відео, яке ж власноруч і знімав, чітко сформулювавши позицію: «Троллейбусы стали заложниками акции протеста…».

У коментарях під постом люди вказали, що не зовсім коректно сформульовано фрази й пояснення. Проте транспортний експерт дав пояснення:

Звичайно, до обговорення долучилося багато містян із різними думками на цю ситуацію. Виходить так: поки одні проливають кров за звільнення України в окопах в будь-яку погоду і час доби, їх інтереси в тилу відстоюють рідні люди усілякими способами, а от ті, хто ніяк не задіяний у війні, вважають зупинку комунального безкоштовного транспорту неподобством і не можуть пожертвувати своїми силами – пройти декілька десятків метрів або скористатися іншим видом транспорту і заплатити за проїзд.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі