asd

Всі новини про життя міста

Окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро

Ситуація на криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул:

“За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконують контрбатарейну боротьбу і роботу по плановим цілям. Втрати противника складають майже дві роти. Також знищено та пошкоджено 28 одиниць військової техніки окупантів.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро. У Херсонській області постраждали населені пункти Дудчани, Зміївка, Іванівка, Дніпровське, Кізомис та місто Херсон.

За останньою інформацією, внаслідок масованого обстрілу Херсонщини 3 травня загинуло 23 людини, ще 46 зазнали поранень. Росіяни випустили по Херсонській області 539 снарядів з важкої артилерії, РСЗВ “Град”, танків, БпЛА та авіації. Обстрілювали житлові квартали населених пунктів. 82 снаряди потрапили по Привокзальній площі у Херсоні, АЗС, двом закладам торгівлі та іншим об’єктам. На Херсонщині оголошено триденну жалобу — з 4-го по 6-те травня. Від усіх криворіжців висловлюю глибоке співчуття нашим сусідам. Впевнений, ворог понесе покарання за це та інші злочини”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі