asd

Всі новини про життя міста

Особлива подія для підприємців: до Кривого Рогу завітав Микола Сєрга (фото)

10 травня члени Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рога” відзначили особливу подію – творчу зустріч з видатним українським особистостям, старшим лейтенантом Збройних Сил України, музикантом, телеведучим, актором і поетом – Миколою Сєргою.

Микола Сєрга відзначився своєю активною участю у підтримці військовослужбовців, впроваджуючи у Збройних Силах України ініціативу “Культурний десант”, спрямовану на покращення психологічного стану військових, особливо тих, хто перебуває на передовій. Його музика, його талант, його слова – усе це надихає та підтримує наших захисників у важкий час.

“Творча зустріч з Миколою Сєргою стала надзвичайною подією, сповненою прекрасної музики та неперевершеної атмосфери. Завдяки ТД “Вина світу” ми мали можливість спробувати смачне віно. А аукціон, який проводився під час заходу, допоміг зібрати кошти на підтримку наших захисників. Ми щиро вдячні членам Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рога” за цю чудову можливість, яка дозволила нам зробити важливий внесок у допомогу нашим героям на передовій”, – зазначили організатори.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі