Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Після ракетного удару є руйнування на одному із промислових підприємств, – О. Вілкул

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 30.08.22:

–  По всій лінії зіткнення на нашій ділянці фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, динамічною, але повністю перебуває під контролем Збройних Сил України. За інформацією Оперативного Командування «Південь», наші війська ведуть позиційні бої з метою покращення положення по лінії фронту. Нашою авіацією та ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, у тому числі з метою руйнування логістики окупантів. Ворог несе значні втрати в живій силі та техніці.

–  Окупанти продовжують обстріли мирних громад. Позавчора ввечері та близько опівночі ворог завдав ударів по Кривому Рогу крилатими ракетами. Втрат немає, є руйнування на одному із промислових підприємств. З метою безпеки була перекрита одна з доріг. Було проведено ретельне обстеження місцевості. Після цього рух було відновлено.

–  Ми бачимо, що під ударами ворожих ракет опиняються багато міст України. Тому ще раз переконливо нагадую: дотримуйтесь правил повітряної тривоги, бережіть себе і своїх близьких. І ще один момент – дотримуйтесь інформаційної безпеки та інформаційної «гігієни». Якщо щось серйозне – обов'язково буде офіційна інформація. Не треба вигадувати і пересилати фейки про нібито колони "швидких" і тому подібне. Також не варто публікувати фото з місць реальних прильотів. По-перше – не сійте паніку, а по-друге – не допомагайте ворогові.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини