asd

Всі новини про життя міста

Парамжит Калон призначений Главою адміністрації з виробництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Парамжит Калон призначений Главою адміністрації з виробництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» 2 квітня 2012 року.

На цій посаді Парамжит Калон відповідатиме за стабілізацію виробництва, виконання бізнес-плану у виробничій сфері та впровадження нових технологій. Раніше позицію Глави адміністрації з виробництва посідав Олександр Іоськов, який призначений Головним керуючим з виробництва – начальником виробничого управління ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» і буде відповідати за планування виробництва.

Парамжит Калон має значний досвід роботи в металургійній галузі. До нового призначення пан Калон працював на посаді Глави технічної адміністрації підприємства і відповідав за стратегію та реалізацію інвестиційних проектів, якість, технічні процеси та норми використання матеріалів; до цього обіймав посаду Головного керуючого з проектів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (2008-2010 рр.).

Для довідки: Парамжит Калон розпочав свою кар'єру в 1995 р. на посаді менеджера з проектів компанії «СМС Зімаг» (попередня назва – «Маннесман Демаг»), одного з найбільших світових постачальників обладнання та новаторів у технології сталі. В 2001 р. він перейшов працювати в компанію Danieli & C (Буттріо, Італія), де відповідав за пуско-наладку та запуск сталеливарних проектів по всьому світу. Протягом десяти років пан Калон реалізував багато стратегічних сталеливарних проектів основних виробників сталі в Індії, Китаї, Тайвані, Великобританії, Франції, Італії та Росії. Парамжит Калон закінчив державний інженерний інститут штату Харьяна в Індії та має управлінську ступінь з металургії, а також сертифікат з комп'ютерних наук.

новости Кривой Рог LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі