test

Всі новини про життя міста

Патрони, гранати, підривачі: у Кривому Розі містянка боєприси зберігала в квартирі

Як пояснювала слідчим жінка, вона випадково у вересні 2023 року прямо на вулиці знайшла сумку з боєприпасами. Знахідку вирішила забрати додому й зберігала у квартирі багатолюдного будинку.

У листопаді в помешкання прийшли правоохоронці й під час обшуку знайшли й вилучили 31 патрон від автоматичної зброї калібром 5,45 мм, 5 гранат: «ДМ 51», «РГД 5», «Ф1, «РГН», 4 підривачі: «УЗРГМ 2» та «УДЗ». За висновками експертів, усе приладдя було придатним для здійснення вибуху.

28 травня 2024 року Саксаганський районний суд визнав громадянку винуватою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України, та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі, але з вибробуванням на 2,6 роки.

Також криворіжка повинна сплатити на користь держави витрати, пов`язані з проведення експертизи в розмірі 5 258 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак оманский
1 день тому

Дивлюся на те, як русня знищує нашу енергогенерацію і думаю, як само Єрмак планував захистити аеропорт Бориспіль, коли обіцяв відкрити його під час війни? Ага, вірю. ТЕЦ не зміг захистити, а аеропорт зможе. Угу. Схоже, це просто чергова обіцянка після 1 млрд дерев, 1 млн дронів та 1 гігават енергогенерації. Обіцятелі…