Всі новини про життя міста

Під Бахмутом загинув воїн із Криворізького району Олексій Бойко

У запеклому бої з російськими окупантами за мир та незалежність Української держави, за спокій для кожної української родини, поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області 7 квітня загинув колишній атовець, звитяжний український воїн Бойко Олексій Миколайович, 1978 року народження, мешканець села Недайвода Глеюватської громади.

Про це повідомили у Криворізькій райдержадміністрації.

Олексій був досвідченим солдатом, в 2015-2016 роках він захищав Україну та її суверенітет у зоні проведення АТО. За гідне виконання службового обов’язку був відзначений державною нагородою – відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», мав відзнаку «За службу державі».

Без свого дорогого сина-сокола лишилась мати Олексія, Марія Миколаївна, без надійного люблячого чоловіка – дружина Людмила, осиротіли його діти…

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, рідним та близьким Олексія Миколайовича… У скорботі ми всією спільнотою схиляємо голови перед памяттю звитяжного Героя, який ціною власного життя відстоював інше, мирне життя для нашої країни. Світла пам’ять кожному воїну світла, який відійшов у вічність за свою Батьківщину. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі