test

Всі новини про життя міста

Під Кривим Рогом чоловік розстріляв сусіда з пневмата

Інцидент між двома сусідами стався 2 червня близько 16:00. Щоправда один із учасників конфлікту не проживав постійно в будинку, лише приходив у гості до матері.

Причиною сварки стали побутові проблеми, а в ході спору чоловіки не знайшли порозуміння. І тоді фігурант справи кинувся до хати й виніс пневматичну гвинтівку марки Grosman Phantom.

За декілька секунд він почав стріляти в сторону візаві. Зловмисник здійснив не менш 6-10 пострілів у людину, влучивши в ділянку правого стегна, в задню праву частину грудної клітини та шию потерпілого.

Згідно судово-медичної експертизи, потерпілий отримав 1 проникаюче вогнепальне кульове поранення грудної клітини в міжлопаточній області праворуч на рівні 8 ребра, що підтверджується наявністю кулі, гемопневмоторакс праворуч, 2 вогнепальних сліпих кульових поранень по передній поверхні шиї ліворуч та по задній поверхні верхньої третини правого стегна з наявністю кулі в правому стегні. Таким чином, виявлене вогнепальне поранення грудної клітини відноситься до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя, виявлені вогнепальні поранення шиї та правого стегна відносяться до легких тілесних ушкоджень, як такі, що мають скороминучі наслідки.

Сам затриманий заявив, що наміру вбивати сусіда не мав, а хотів лише налякати. Далі скористався своїм правом на угоду з прокурором.

25 червня 2024 року   Криворізький районний суд визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, та призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років, але з іспитовим строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі