Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Під Кривим Рогом жінка відрізала собаці cтатевий орган

Уродженка м. Зеленодольська Криворізького району пішла під суд за ч. 3 ст. 299 КК України за ознаками жорстокого поводження з твариною, що належить до хребетних та призвело до тілесних ушкоджень та каліцтва тварини, вчинене активним способом.

22 серпня 2022 року близько 15:00 прямо у під’їзді житлового будинку жінка, тримаючи в руках кухонний ніж, схопила безпритульну собаку та відрізала тварині статевий член.

Далі було встановлено, що собака, самець, належить до класу ссавців, типу хордових, має кровоносну та нервову системи, кістковий хребет, є хребетною твариною, отримала ушкодження у вигляді травматичної ампутації статевого члена, що призвело до стійкого каліцтва та є невиправним ушкодженням екстер`єру пса.

Тварина під час спричинення тілесних ушкоджень тварина відчувала гострий тривалий фізичний біль, проявляла страждання і муки від спричинених травм (тілесних ушкоджень).

1 листопада 2023 року Криворізький районний суд Дніпропетровської області визнав громадянку винуватою в пред`явленому обвинуваченні та призначив їй узгоджене сторонами покарання у виді у виді 5  років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України жінку було звільнено від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік 6 місяців.

Також суд зобов’язав живодерку сплатити процесуальні витрати на залучення експерта для проведення судової ветеринарної експертизи у загальному розмірі 9 559  гривень 20 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі