asd

Всі новини про життя міста

«Підвели скілси»: у Кривому Розі застали крадія

Маючи непогашену судимість і звільнившись умовно-достроково з тюрми, криворіжець продовжив випробувати долю з метою збагачення. Таким чином 23 вересня 0 18:00 він опинився в магазині «Алкомаркет» на проспекті Гагаріна.

Чоловік окинув своїм оком крадія приміщення й зрозумів, що майже без нагляду знаходиться шухляда в робочому столі продавця. Зловмисник дочекався слушного моменту, коли навколо нікого зі свідків не було, швидко перехилися через стіл і зумів вийняти з шухляди гроші.

Отак із купою гривень він і залишився стояти біля каси, коли повернувся продавець. Після приїзду охорони й поліції гроші перерахували і з’ясувалося, що з каси злодій поцупив 9 300 гривень.

18 грудня 2023 року Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу затвердив угоду про визнання винуватості у даному кримінальному провадженні між прокурором Криворізької південної окружної прокуратури та підсудним. Далі визнав чоловіка винуватим в скоєні злочину, передбаченого ст.. 15 ч.3, 185 ч.4 КК України, та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України чоловіка було  звільнено   від відбування покарання та призначено іспитовий строк 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі