Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Пішла з життя викладачка криворізької музичної школи та членкиня Національної музичної спілки України

Колектив Криворізької музичної школи №4 зі скорботою повідомляє, що пішла з життя членкиня Національної музичної спілки України, талановита викладачка естрадного співу Афанасьєва Тамара Леонідівна. Їй був 71 рік. Улюбленим дітищем Тамари Леонідівни був вокальний ансамбль «Мужики» – прикраса кожного міського концертного заходу, відомий не тільки в Кривому Розі, а й за його межами.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на музичну школу №4.

Як написано у некролозі: “З 1995 року до останнього подиху вона віддавала себе своїй улюбленій справі у стінах нашого закладу.
Завдяки своєму професіоналізму, її педагогічним багатством є велика кількість випускників, в серцях яких Тамара Леонідівна завжди лишиться творчим наставником, що назавжди прищепив їм любов до музики.

Гордістю Тамари Леонідівни було її дітище – вокальний ансамбль «Мужики» – прикраса кожного міського концертного заходу, відомий не тільки в Кривому Розі, а й за його межами, керівником якого Тамара Леонідівна була з 2004 року. За свої творчі здобутки двічі нагороджена нагрудним знаком «За заслуги перед містом» (ІІІ та ІІ ступеня)”.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі