Всі новини про життя міста

Пізно ввечері захисники неба з ПвК «Схід» знищили ворожий шахед у Криворізькому районі

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Також звечора та вночі російські війська тероризували Нікопольщину: артобстріл й пʼять атак fpv-дронами. Під удар потрапили районний центр, Червоногригорівська і Мирівська громади.

Понівечені три приватні оселі, декілька теплиць, легкова автівка і мікроавтобус. Пошкоджена лінія електропередач. Без світла залишилася тисяча абонентів. Фахівці працюють, аби заживити домівки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель-оманский
28 днів тому

Зеленський: “Ситуація на фронті цими днями ускладнюється”
Не цими днями, а конкретно з 8 лютого, коли вова звільнив Генерала Залужного, але все почалося коли ,артист КВН , після звільнення Залужним Херсона вирішив що ти сам “потужний генералісимус” і заважав професіоналам.

Порох прийняв країну з пустою казною і боргами де не було навіть на зарплатню бюджетникам. Зе в “розграбованій” баригаю країні примудрився витратити 13 млрд тільки на дороги.
Всі 5 років каденції ПП у всьому був винний виключно ПП.
У зе шостий рік винні папєрєднікі.

Судячи по останнім дням у твіттері, купа українців чомусь вважають, що они обирали Байдена і Джонсона для забезпечення України зброєю.
Це при тому, що насправді українці обирали Зеленського, Шмигаля та Умерова і саме їм треба задавати питання “де зброя”, а не Байдену та Джонсону.

15% веде за собою, 25%при наявності альтернативної інформації формує власну точку зору, 60%бігає стадом. Приберіть з суспільного інфопростору дніпровсько-комуняцьку шапіто (пінчук-каломойщину), сформуйте здоровий проєвропейський інфопростір і отримаєте адекватне суспільство.

,,ваван нелохович...
28 днів тому

‼️ *«Ухилянт» ― мацква проводить чергову інформаційну операцію проти України*
 
? Останнім часом у ТікТок та інших соцмережах один за одним з’являються ролики, на яких нібито українські чоловіки знімають себе на відео за кордоном на відпочинку та називають себе «ухилянтами».
 
? Подібний контент швидко набирає перегляди та коментарі аудиторії ― схвальні та критичні, але дискусії під цими відео тільки просувають їх у тренди.
 
☑️ Для подібного контенту одночасно були створені «народні» пісні, у текстах яких завжди простежується основний меседж ― вихваляння «ухилянтів».
 
✔️ Синхронність появи численних пісень та відео, що «героїзують» чоловіків, які відмовляються стати на захист власної країни, анонімність їхніх авторів та просування цього контенту організованими групами ботів свідчить про цілеспрямовану ворожу пропагандистську кампанію.
рашисти сдохнуть всі,це буде, а українцям треба включати розум, уклоністи це сіруни під юбками….

Останні записи