asd

Всі новини про життя міста

Побіг купувати шампанське: у Кривому Розі грабіжника осудили на 8 років тюрми

Чоловік побачив самотню жінку з пакетом по вулиці Рекордній 7 квітня о 17:00. Він зрозумів, що жертва значно слабша від нього, а в сумці можуть бути цінні речі, тому діяв швидко й нахабно. Спочатку слідував за нею, а щойно вона підійшла до дверей під’їзду – вихопив пакет і дременув.

Потерпіла стала кричати, побігла навздогін, але не змогла самостійно затримати. Тому зорієнтувалася: заблокувала банківську карту. Далі звернулася в поліцію, а серед украдених речей заявила: гаманець із шкірозамінника сірого кольору, в якому були грошові кошти в сумі 858 гривень, золота ладанка вагою 1,5 гр., вартість якої становить 2281,26 гривень, дві банківські картки «ПриватБанк» та по одній «ОТП Банк» й «Укрсиббанк» на ім`я потерпілої, картка робітника ТОВ «Криворіжхліб».

Пізніше свідок у цій справі – продавчиня продуктової крамниці розкаже, що через незначний проміжок часу після пограбування незнайомий їй чоловік хотів купити пляшку шампанського, але не зміг розрахуватися карткою. Цей час збігся із тим, коли потерпіла отримала повідомлення з банку, що хтось намагається провести платіж, але рахунок заблоковано.

Зловмисника все ж затримали 10 квітня, а щодо висновку досудової доповіді з органу пробації, то стало відомо: чоловік був звільнений з місць позбавлення волі умовно-достроково улітку 2022 року та вчинив новий злочин, а це вказує на те, що виправлення та перевиховання обвинуваченого не можливе без його ізоляції від суспільства, а покарання має бути обране лише у виді позбавлення волі.

6 березня 2024 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України, і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі