test

Всі новини про життя міста

«Податки. Армія. Перемога»: на Дніпропетровщині провели спецпогашення нової поштової марки (фото)

На Дніпропетровщині презентували нову поштову марку. Випуск називається «Податки. Армія. Перемога».

Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Україна протидіє російській агресії і кожна гривня податків – це внесок в нашу обороноздатність. Інвестиція у Перемогу. Адже війна – це ще й економіка. Тож був радий долучитися до спецпогашення ще однієї марки, присвяченої сучасній війні. А разом з цим – до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки –наш захист!», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Він додав, що успіхи на полі бою напряму залежать від кожного з нас. Від тих, хто наповнює бюджет. Саме тому з’явилась ідея поштового випуску «Податки. Армія. Перемога».

«Ввели в обіг особливу марку. Напередодні Дня податківця. А ще завтра відзначатимемо День Конституції. У статті 67 Основного закону сказано, що кожен українець повинен сплачувати податки», – сказала директорка по взаємодії з державними органами влади АТ “Укрпошта” Юлія Боровик.

На самому зображенні марки гривня символічно перетворюється на гільзу. Зброю, якою українські Сили оборони б’ють ворога. З одного боку діючі заводи та підприємства, з іншого – передова.

«Сьогодні історична подія для податкової. Вперше за роки незалежності України випущена марка, присвячена нашій службі», – додала в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Дніпропетровщина отримала 4,7 тис блоків. Загальний тираж по Україні – 210 тис примірників. Випустили конверт першого дня і художню листівку. Автор зображення – художник Олександр Нікітюк.

Відсьогодні марку можна придбати в усіх відділеннях Укрпошти або онлайн.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак оманский
1 день тому

Народні депутати пропонують підняти зарплати своїм слугам помічникам з 88,4 до 132,6 тисячі гривень. Так “слуги народу” вирішили попіклуватися про своїх слуг. Мабуть, це робиться, щоб їм не було фінансово дуже важко після того, як “слугу” під контролем ОП підтримують ініціативу Гетманцева по підняттю податків та акцизів.

Законопроект внесла “слуга народу”, голова Комітету з питань соцполітики Третьякова, яка відома своїми заявами про те, що у українців неякісні діти.

Слуги, яких обрав собі нарід. Мудрий український нарід!