Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Поліг за Україну. У Кривому Розі попрощалися з Русланом Боровським

Сьогодні, 3 вересня, у Кривому Розі попрощалися з Русланом Боровським – нашим полеглим захисником. Чин відспівування провели у церкві Трьох Святителів на мікрорайоні Сонячний. Криворіжець віддав найцінніше – життя – за нашу святу Вітчизну, мирне повсякдення й вільне майбутнє поколінь українців.

Руслан Петрович розпочав свій бойовий шлях 18 червня цього року на Запорізькому напрямку. Служив гідно, боронив свою родину і всю країну.

Він загинув 28 серпня, виконуючи бойове завдання. Бійцеві було 46.

«Він був родом із Херсонщини, мріяв про мирне й спокійне життя, бо сам був працелюбним, старанним, щирим і надійним чоловіком, порядною людиною, відповідальним робітником. Ніколи не боявся труднощів та важкої праці. Трудився Руслан Петрович гірничомонтажником шахтобудівельного управління рудника «Суха Балка», – поділилися сумною новиною на сторінці підприємства.

Попрощатися з земляком, який віддав життя за незалежність України, приїхало багато односельців Руслана з Новоолександрівки.

“Він загинув як Герой, і для ноолександрівців залишиться тільки Героєм. Руслан був дуже щирою, доброю людиною, яка не могла нікому відмовити, завжди готовий був прийти на допомогу. І сьогодні біль і сум переповнюють усіх жителів нашого села”, – вислов тугу Олександр Левечко, начальник Новоолександрівської сільської військової адміністрації.

Вічна пам’ять і шана Воїну! Закарбуємо на скрижалях його ім’я…

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі