asd

Всі новини про життя міста

Помста колишнього: у Кривому Розі чоловік обплював ексдружину

Після розлучення стосунки колишнього подружжя не стали дружніми, не могли вони порозумітися й у питанні виховання та утримання спільного сина.

Хлопчик залишився проживати з матір’ю, яка обмежувала спілкування з батьком. Чоловік не міг знайти компромісного рішення, тому замість домовленостей панували сварки.

Так сталося і 28 лютого минулого року. Близько 10-ї години ранку жінка прийшла в будинок, де проживає колишній чоловік, але не до нього, а до голови ОСББ з метою отримання довідки.

У момент, коли вона заходила в під’їзд, зі стадіону повернувся колишній, і вони зустрілися. Чоловік став питати про сина та про умови спілкування з дитиною, але у відповідь чув зовсім інші теми.

Тоді він плюнув в обличчя екскоханої, а далі руками став виштовхувати її на вулицю. Потерпіла викликала поліцію й пройшла медичне обстеження.

Звичайно, у неї виявили легкі тілесні ушкодження, що стало приводом звернутися до суду.

27 лютого 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу, узявши до уваги щире каяття підсудного, визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.125 КК України, та призначив покарання у виді штрафу у розмірі 510 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі