test

Всі новини про життя міста

Помирала в муках: у Кривому Розі п’яний син забив до смерті матір

16 квітня непутьовий син, випивши горілки, прийшов додому. Він проживав разом із хворою матір’ю, яка була обмежена в русі.

Жінка стала сварити дорослого чоловіка за зловживання та неприйнятний спосіб життя. У свою чергу той мало звертав уваги на слова неньки й її вимоги влаштуватися на роботу, завести родину та дбати про сім’ю.

Близько 20:40 він втомився слухати претензії, накинувся на безпомічну жінку, яка сиділа на своєму дивані, й близько десяти разів вдарив руками по голові. Потім штовхнув на подушку й пішов геть.

Після затримання він пояснить, що подався ночувати на лавочку біля магазину, а зранку прокинувся та попрямував до кафе «У Анжели», де вжив близько 150 гр. горілки. Там його й знайшла поліція.

Правоохоронці повідомили чоловікові, що він став сиротою, оскільки близько 22:00 серце матері зупинилося. Травми, завдані сином, виявилися занадто тяжкими для її здоров’я.

1 липня Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу визнав винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, та призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, а також сплатити за проведення експертизи 3 029 гривень.

Початок строку відбування покарання вбивці будуть обчислювати з моменту затримання, тобто з 17 квітня 2024 року.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі