asd

Всі новини про життя міста

Працівниці ботанічного саду з Кривого Рогу відвідали семінар у Польщі (фото)

Семінар проходив з 9 по 12 жовтня 2023 року в Болестражицькому дендропарку на південному сході Польщі. 20 учасників приїхали з восьми ботанічних садів, розташованих по всій Україні – від Кривого Рогу та Запоріжжя – прифронтових на сході до Львова та Чернівців – на крайньому заході. 

Учасники їхали потягами та автобусами, невеликими групами перетинали кордон із Польщею, а потім на автомобілях їхали до дендрарію, що за сім кілометрів на північний схід від міста Перемишль.  Гості івенту зупинилася в історичних приміщеннях дендрарію, розділивши кімнати та їдальні. 

Про це повідомляється на сайті International Botanic Gardens Conservation International (BGCI), що є членською організацією, яка представляє ботанічні сади в більш ніж 100 країнах світу.

Так, зокрема Ольга Зубровська з Криворізького ботанічного саду зазначила, що «семінар був професійно організований, все було продумано до деталей. Для мене це був новий формат спілкування з однодумцями та колегами, який виявився продуктивнішим за звичайні конференції».

Детальніше тут .

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі