test

Всі новини про життя міста

Працівник кисневого виробництва АМКР Олександр Оскаленко загинув на війні

До призову на військову службу в лютому 2023 року Олександр Оскаленко керував роботою шостого блоку поділу повітря кисневого виробництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

«Він був старшим апаратником повітроподілу, –говорить начальник кисневого виробництва Володимир Черногоров. – Ця робота вимагає дуже високої кваліфікації. Старший апаратник в онлайн-режимі відслідковує близько 300 параметрів роботи установок поділу повітря і корегує ці параметри. Інколи на прийняття рішень у нього є лічені секунди. Знання, вміння та досвід Олександра Оскаленка допомагали йому вміло керувати цим надзвичайно складним устаткуванням. Він був одним з найкращих фахівців кисневого виробництва. Завжди спокійний, врівноважений, він ніколи нікому не відмовляв у допомозі. Мало таких людей на світі. Дуже мало. Звістка про те, що його вже немає з нами, шокувала всіх. Він любив людей, і вони відповідали йому тим же. Тому він і пішов у бойові медики – щоб рятувати людей. Побратими розповіли, що й загинув він, виносячи з поля бою пораненого бійця».

Бойовий медик механізованого батальйону Олександр Оскаленко загинув у районі населеного пункту Степова Новоселівка Куп’янського району, що на Харківщині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та колегам загиблого Героя.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі