asd

Всі новини про життя міста

Прагнув завжди вчитися: на війні загинув криворізький захисник Сергій Удовенко

6 березня під Роботиним загинув криворізький захисник Сергій Удовенко.

Родина Сергія переїхала до нашого міста більше двадцяти років тому. Після закінчення школи хлопець встиг попрацював на кількох підприємствах міста. Але своє життя пов‘язав з підземним Кривбасом.

У 2012 році працевлаштувався підземним гірником дільниці №23 шахти «Покровська» (на той час – «Октябрська»).

Колеги щиро поважали Сергія Удовенка за надзвичайну сумлінність і працьовитість.

«Працюючи, переймав знання і досвід у старших колег, удосконалював свої навички. Через рік став обіймати посаду кріпильника. Жага до знань та бажання професійно зростати його ніколи не покидали, тому Сергій  продовжував навчатися:  на курсах і в Криворізькому експертно-технічному центрі. Заочно здобував освіту  у Криворізькому гірничо-електромеханічному технікумі», – розповіли в  АТ «Кривбасзалізрудком».

Два роки поспіль чоловік воював в АТО. Демобілізувавшись, повернувся до рідного міста, мав багато планів на життя.

Все перекреслила війна. Як досвідченого воїна Сергія призвали до лав ЗСУ наприкінці  березня 2022 року. Старший солдат ніс службу дешифрувальником розвідувальних матеріалів з безпілотних літальних апаратів 2-го відділення розвідувальних безпілотних комплексів взводу безпілотних комплексів спеціального призначення 2-го батальйону оперативного призначення в/ч 3052.

26 березня Сергій Удовенко загинув біля с. Роботине Запорізької області. У  27-річного Воїна залишилася дружина,  син та донька.

«Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Нехай світлі спогади про нього залишаться у серцях рідних, друзів, колег. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя. Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!», – написали на сторінці КЗРК.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі