Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Прокуратурою розпочато розслідування за фактом перевищення середньодобової гранично допустимої концентрації пилу у Кривому Розі

Силове відомство покарає тих, хто «отруює» населення.

Криворізькою місцевою прокуратурою № 2 за результатами вивчення інформації з екологічного моніторингу, яка розміщена на вебпорталі «Криворізький ресурсний центр «Офійний вебпортал міста Кривого Рогу» щодо якості атмосферного повітря в місцях розташування міських постів автоматичного спостереження за 2020 рік, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості та розпочато досудове розслідування за фактом перевищення у період з січня по листопад 2020 року середньодобової гранично допустимої концентрації пилу у Кривому Розі.

Так, кримінальна відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена статтею 241 Кримінального кодексу України «Забруднення атмосферного повітря».

Зокрема, ч. 1 ст. 241 КК України передбачено, що забруднення або інша зміна природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров'я людей або для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля, – караються штрафом від однієї тисячі восьмисот до трьох тисяч шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без такого.

У зазначеному кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Досудове розслідування триває.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE
 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі