Всі новини про життя міста

Протягом дня ворог бив по Нікопольщині артилерією і дронами-камікадзе. Скидав снаряди з БпЛА

Загалом – два десятки атак від ранку.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Поцілив агресор по Нікополю, Марганецькій, Покровській та Мирівській громадах.

Пошкоджені гімназія, комунальне підприємство, адмінбудівля, 14 приватних будинків, 11 господарських споруд, теплиця. Побиті пожежна машина та легкові авто.

Понівечене енергетичне обладнання. Сталося займання, вогонь рятувальники вгамували. Зачепило й лінії електропередач. Без світла – 30 тис абонентів в райцентрі.

Люди не постраждали”, – зазначив Сергій Лисак.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ворон
23 днів тому

Уже 16 годин, як герой-розвідник за законом повинен перебувати на волі. Правових підстав після не продовженого в судовому засіданні терміну тримання під вартою більше нема. Нічні засідання трійки чекістів із сепарами прокурорами без адвокатів і відкритості правосуддя – не враховується. То було на 100% злочинним діянням.

Натомість, Романа Червінського о 22:00 учора викрали із приміщення суду невідомі особи, яких поліція з незрозумілих підстав називає конвоєм СБУ. Далі його вивезли в невідомому напрямку. Можливо, в київське сізо СБУ, можливо в Кропивницьке. Досі ні про місце перебування полоненого українського офіцера, ні про підстави його незаконного затримання не сповіщають ні дружині, ні адвокатам.

Це, зрештою, й так уже було зрозуміло, але зараз ще добавилося підстав називати Червінського не затриманим чи арештованим, а військовополоненим у лапах внутрішніх зермаків…