asd

Всі новини про життя міста

Приходив до колишньої та вимагав поїсти: у Кривому Розі аб’юзера відправили за грати

9 листопада 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним у пред`явленому йому обвинуваченні щодо вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України, та призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Строк відбування будуть рахувати з моменту приведення вироку до виконання.

Перше покарання чоловік отримав 9 лютого 2023 року за рішенням Саксаганського районного суду про визнання його винним у вчинені адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП. Тоді кривднику було призначено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на строк 30 годин.

Проте це не зупинило містянина і він продовжив свої злісні дії: приходив вночі до помешкання колишньої дружини та спільного сина, влаштовував сварку, вибивав вхідні двері, намагався проникнути у житло. Його вимоги стосувалися якихось побутових питань, наприклад, поїсти або дати грошей на власні потреби.

Як правило, на крик виходили сусіди, проте зухвалець ігнорував їх зауваження. Тоді ексдружина викликали поліцію, а стражі порядку складали на порушника протоколи.

Чоловікові присуджували ще декілька разів штрафи у розмірі 340 гривень. У ході судового засідання він відверто зізнавався, що колишня родина не хотіла з ним спілкуватися, а це його ображало і він вимагав до себе уваги. Так, визнавав, що для «хоробрості» випивав, шумів. Про кількість штрафів він не задумувався, також не розуміє, чому прокурор наполягає на покаранні у вигляді позбавлення волі.

Потерпілі – жінка й син пояснювали, що їх життя протягом року було нестерпним, вони не знали, як позбутися стресу, страху та погроз з боку чоловіка. Навіть маючи припис про заборону на відвідування їх житла, зловмисник ігнорував вимоги й наполягав на своєму.

На вирок можуть бути подані апеляційні скарги протягом 30 днів з дня його проголошення до судової палати у кримінальних справах Дніпровського апеляційного суду.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі