asd

Всі новини про життя міста

“Пишаюся, що служив поряд з ним”. Кривий Ріг провів у Вічність Станіслава Нідзельського

У Кривому Розі попрощалися з нашим героїчним земляком, який поліг на Донецькому напрямку. Станіслав Нідзельський став на захист України з перших днів повномасштабної війни. Як кажуть побратими, розумів, що має захищати свою родину, а не сподіватися, що це робитимуть інші. Нині рідні, друзі, бойові побратими проводжали воїна у останню путь.

Станіслав Нідзельський мав звання старшого лейтенанта, служив офіцером групи розвідки штабу військової частини А4067.

«Порядний, чесний, мужній, – говорить про криворіжця командир. – Боронив рідну землю на Криворізькому, Херсонському, Запорізькому напрямках, під Сумами. Обірвалося його життя на Донеччині. Не було такого завдання, з яким би він не впорався. І на завдання, яке стало для нього останнім, у нього була можливість не піти. Але краще, ніж Станіслав, його б ніхто не виконав…»

Воїн разом із нацгвардійцями налаштовував радіорозвідку поблизу Старомайорського. Звідти запускалися наші дрони. Окупанти накрили військових щільним вогнем… Через тяжкі поранення Станіслав загинув. Це сталося 22 грудня 2023 року. Йому було 56 років. 

«Пишаюся тим, що служив поряд з ним», – коротко, але до болю проникливо зізнається один із побратимів.

У мирному минулому наш земляк працював слюсарем на «Кривбаспромводопостачанні». Разом із дружиною ростив сина. Осиротіла родина, у важкій скорботі проводжає місто свого Героя…

Вклоняємося доземно. Вічна слава і пам’ять!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі