Всі новини про життя міста

Письменників Кривого Рогу запрошують на Всеукраїнський літературний конкурс  

Мешканці Дніпропетровщини можуть долучитися до Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!» Для цього – надіслати художній твір про боротьбу українського народу за свою незалежність.  

Учасники мають представити прозу або поезію про події та учасників українського національно-визвольного руху ХХ-ХХІ століття. Про волонтерів, добровольців, військових, медпрацівників, журналістів, капеланів, які брали або беруть участь у російсько-українській війні.

Долучитися можуть усі бажаючі старші 15 років.

Роботу слід надіслати за адресою: bibliovv@ukr.net з позначкою: «Конкурс, оргкомітет». Це має бути новий оригінальний твір, написаний українською. Підготувати слід й окремий файл з інформацією про автора. Дедлайн – 1 липня. Деталі – тут.

Журі оголосить результати до 13 грудня. Переможці отримають звання лауреата та дипломи. Окремо відзначать і декілька творів, які привернули увагу та здобули схвальну оцінку. Кращі роботи увійдуть до збірника.

Конкурс проходить вже п’ятий рік поспіль. Основна мета – утвердження патріотичних цінностей та історичної пам’яті українців.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи