asd

Всі новини про життя міста

Режисерка з Кривого Рогу Олександра Рубан стала опікункою хворого лева

Наша землячка Олександра Рубан, талановита режисерка та сценаристка хітових мультфільмів «Мавка. Лісова пісня» і «Пес Патрон», регулярно допомагає в утриманні тварин, яких рятують відомі волонтерські зоозахисні організації.

Тваринам в Україні дісталось лиха не менше, ніж людям. Самотніх та покинутих, наляканих та знесилених, волонтери знаходять їх під обстрілами у зруйнованих звіринцях, контактних зоопарках і вольєрах на подвір’ях приватних будинків. Їх евакуйовують до Центр порятунку диких тварин волонтери та команда евакуації UAnimals разом з військовими.

Ці звірята мають право на реабілітацію в гарних умовах, на лікування та нове життя, але на це потрібне фінансування. І Олександра Рубан активно сприяє утриманню наших знедолених і занехаяних менших братів.

«У цих організаціях є така патронація: ти можеш перерахувати гроші на тиждень утримання тварини. Можна обрати велику або маленьку тваринку і перевести для неї гроші. На великих звірів потрібні, відповідно, й більші внески», – розповіла нам Олександра.

Коли вона дізналась, що левеня Атлас має хворе серце, вирішила допомогти йому одужати.

«Можна придбати для тваринки їжу, стати її опікуном на тиждень. Я обрала Атласа, і от тепер цілий тиждень він буде ласувати смаколиками, бо нещодавно переніс серцевий напад і йому треба набиратись сил. Ще є організація WHITE ROCK Bear Shelter, де утримують ведмедів, я їм теж допомагаю. Обираю перелік необхідних донатів і роблю, що можу. Щоразу, коли я отримую гроші, роблю три речі: доначу на ЗСУ, доначу на тварин і купую книги», – зізнається чуйна й співчутлива криворожанка.

Центр порятунку диких тварин від імені лева Атласа подякував опікунці Саші Рубан за підтримку.

Якщо вам небайдужа доля хворих, поранених та покинутих хижаків, долучайтесь! Завдяки вашій пожертві, постраждалі від війни тварини матимуть шанс оговтатися від стресу та травм!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі