Всі новини про життя міста

Село Орлянка на Харківщині стало останнім полем битви для криворіжця Сергія Мартинюка

Невеличке село Орлянка Харківської області стало останнім полем битви для криворіжця Сергія Мартинюка. Він поліг там 6 березня, визволяючи Україну від брудного чобота окупанта. У горі й скорботі без надійного плеча залишилися дружина та троє дітей. Чоловік до останнього подиху захищав своїх рідних.

Сергій Мартинюк працював на Арселорі. Про його загибель повідомили в газеті «Металург».

Він був із тих, хто прийшов на завод ледь не зі шкільної парти. Опановував професію вже безпосередньо на підприємстві. Починав з верстатника в РМЦ-1 Ливарно-механічного заводу. Кар’єрний шлях ішов угору. Згодом його призначили заступником начальника з виробництва РМЦ-3. Він мав гарні перспективи і всі шанси на подальший розвиток, але життєві плани перекреслила війна, – розповіли на АМКР.

«Про нашого Сергія можна сказати, що то була світла людина і професіонал, який постійно розвивався сам і сприяв розвитку інших, – говорить начальник РМЦ-3 Андрій Караман. – П’ять  років він пропрацював саме у нашому цеху, встиг стати авторитетом для своїх колег. Він швидко опанував нюанси нашого технологічного процесу, міг дати влучну і вчасну пораду, підтримати, допомогти, підказати. Добрий, відкритий, завжди у гарному настрої, відповідальний і щирий. Ще багато теплих слів можна сказати про цю людину, але, на жаль, він їх вже не зможе почути…»

Вічна пам’ять і доземний уклін за захист нашої держави!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі