asd

Всі новини про життя міста

Серед військових з Кривого Рогу у 129 окремій бригаді служить литовець

Бійця з позивним «Литва» звуть Рімант. Він за походженням литовець, який народився на російській території, аж за Магаданом. Але зараз є громадянином України та стоїть на захисті держави й своєї сім’ї, бо вважає це своїм громадянським обов’язком.

Разом із дружиною і сином мешкав у Кривому Розі, працював на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг» у вальцетокарному цеху.

Коли до України увірвалися непрохані «гості», пішов захищати сім’ю, Кривий Ріг і Україну, бо хтось же має це робити. На пункт формування підрозділів тероборони пішов у перші ж дні. Дружина сподівалася, що спершу про все розпитаю і повернусь додому, але довелось їй зібрати якісь речі та привезти до розташування. Відтоді виконуємо бойові завдання по всіх напрямках, куди спрямовували бригаду. А сім’я чекає вдома. Так вже склалося з давніх часів, чоловік має захищати сім’ю, дім та рідну землю. До того ж, син росте, хочеться, щоб він жив у вільній країні вільною людиною. Щодо окупантів, то тут усе ясно — помилилися вони, коли вирішили прийти до нас з війною. Наваляємо їм! Все буде Україна!

«Литва» упевнений у перемозі й не на що не нарікає. Як більшість вояків і мирних українців, він сподівається на підтримку світової спільноти, але свідомий того, що інші цю роботу не потягнуть.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі