Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Що розповів у Дзержинському суді свідок у справі наруги над тілом 6-річної Аміни Менго?

Вчора, 15 червня, у Дзержинському районному суді відбулося чергове засідання у справі трагічно загиблої 6-річної дівчинки Аміни Менго, рештки якої були знайдені поліцією влітку 2017 року.

До судової зали з'явилися всі учасники процесу, крім адвоката потерпілої (бабусі дівчинки, Елли Менго). Слухання розпочали без нього.

Один із адвокатів обвинуваченого подружжя, Олексій Горін, подав клопотання про відвід прокурора Олексія Пустоварова, аргументувавши це відсутністю у того повноважень на ведення цієї справи.

Суддя Наталія Вікторович оголосила перерву, після якої вже другий захисник обвинувачених, Олег Ткаченко, не з'явився у залі. Тож суд продовжили далі без нього, а заяву захисника про відвід прокурора залишили без задоволення.

Цього разу на засіданні допитали свідка Віталія Зайцева.

Чоловік розповів, що 1 червня 2017 року поїхав на турбазу "Червоні вітрила" до свого товариша. Повертаючись додому ввечері, о 20:00, він їхав полями і бачив у лісосмузі багаття, а поруч з ним автомобіль Фольксваген Т4 (або схожий на нього). Криворіжець підійшов до того місця на відстань приблизно 15 метрів. Почув чоловічий та жіночий голоси і побачив силует однієї людини.

Після свідчень Віталія Зайцева, суддя оголосила перерву на підготовку письмових клопотань сторони захисту. Їх мають подати на наступному засіданні, яке призначили на 24 червня.

Нагадаємо, слухання справи щодо наруги над тілом 6-річної дитини тривають уже 4 роки. Як з'ясувало слідство, тіло дівчинки було спочатку розчленоване й спалене в духовці, а потім обвуглені рештки в пакеті затоплені у водоймі. Влітку 2017-го їх знайшли у річці. За словами поліції, експертиза ДНК підтвердила, що рештки належать Аміні. У нарузі над тілом маленької дівчинки поліція підозрює її прийомних батьків.

 

Джерело: https://rudana.com.ua/uk/news/shcho-rozpoviv-u-dzerzhynskomu-sudi-svidok-u-spravi-narugy-nad-tilom-6-richnoyi-aminy-mengo

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи