Всі новини про життя міста

Ще одна гірка втрата. На війни загинув криворізький воїн Андрій Фляга

29 березня обірвалося життя ще одного криворізького захисника – Андрія Фляги. Виконуючи бойове задання він  загинув  на Сумщині – біля  Миропілля.

Народився Андрій у Кривому Розі.  Закінчив школу,  відслужив  в армії,  повернувшись працював і паралельно знову вчився. Така вже в нього була вдача. Спочатку в професійно-будівельному ліцеї, а через рік –  в Криворізькому навчально-виробничому центрі.

Ще навчаючись Андрій прийшов  на Криворізький залізорудний комбінат. Трудився електрослюсарем з ремонту устаткування дільниці гірничопідготовчих робіт шахти «Тернівська» (на той час – імені Леніна).

Набирався досвіду у старших колег, підвищував розряд і професійно зростав, згадують на підприємстві. Андрія поважали за допитливість і бажання постійно вчитися чомусь новому.   

Як досвідченого бійця 4 травня 2022 року Андрія Флягу призвали до лав Збройних сил. Чоловік ніс службу номером обслуги 2-го зенітного артилерійського відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу вогневої підтримки військової частини А4121.

29 березня під час виконання бойового завдання воїн загинув поблизу н.п. Миропілля Сумської області.

Без чоловіка залишилася дружина Ольга Миколаївна, без батька – син Іван.

«Щиро поділяємо горе родини Андрія Фляги та схиляємо голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя», – написали на сторінці АТ «Кривбасзалізрудком».

Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі