Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Щоб більше дітей могли відвідувати дитсадочки, у Кривому Розі створюють в закладах додаткові укриття (фото)

Для безпеки малечі у 88 дитячих садочках та інших закладах освіти, які відвідують діти дошкільного віку, вже створили укриття. Завдяки цьому понад 5 тисяч дітей можуть відвідувати дитячі садочки. Щоб більше дітей могли відвідувати садочки, створюються нові укриття.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

В.о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул провів робочу нараду щодо збільшення місць в укриттях в дитсадочках та проконтролював хід ремонтних робіт в одному з дошкільних закладів Металургійного району.


Він зазначив: «Робимо все можливе, щоб діти жили нормальним життям – ходили до дитячих садочків, відвідували гуртки та навчалися у школах. І ключова умова цього – безпека дітей. Тому ми вже побудували у закладах освіти та культури 233 укриття, і зараз збільшуємо їх кількість».


Дитячі садочки №94 та №246 знаходяться поруч. В лютому 2023 року за кошти міського бюджету в дитсадочку № 94 було побудовано укриття на 50 місць. Це дозволило щоб 20 дітей з садочку № 94 та 20 дітей з садочку №246 мали можливість відвідувати заклади. В садочку №246 немає технічної можливості створити укриття.


Директор дитсадочку №94 Оксана Ігнатенко сказала: «До створення другого укриття ще 40 вихованців з наших двох дитсадочків займаються на базі сусідньої школи №66, тому що там місто побудувало укриття. При цьому, якщо діти займаються на базі школи, то батьки мають можливість їх залишати не з 8 ранку до 17:00, як в дитсадочку, а лише на чотири години. І без харчування та сну, тому що так прописано в законодавстві. А після того, як нове укриття запрацює, діти зможуть бути у садочках на повному режимі. Це комфортно для дітей та зручно для батьків».


«Від імені батьків наших малюків я дуже вдячна міській владі та Раді оборони за те, що будується друге укриття. Завдяки цьому кількість дітей, які зможуть займатися в садочках №94 та № 246 збільшується вдвічі – до 100 дітей», – зазначила Ігнатенко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі