Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Скільки можна заробити на продажі електроенергії та газу у співпраці з YASNO?

YASNO першим з українських постачальників запустив партнерську програму, яка дозволяє підприємцям отримувати додатковий дохід. Все що для цього потрібно – це мати активні зв’язки з іншими бізнесами та залучати їх купувати електроенергію та/або газ в YASNO.

Це вигідне рішення для компаній, які працюють у сегменті В2В та прагнуть розширити спектр діяльності без додаткових інвестицій. Наприклад, підприємство-партнер здійснює продаж обладнання для промисловості або сфери послуг. Разом з продукцією своїм клієнтам воно також може пропонувати перейти на постачання в YASNO. Якщо таким чином до YASNO приєднується новий бізнес, партнер буде гарантовано щомісяця отримувати грошову винагороду.

Її розмір залежить від обсягів споживання залученого підприємства. Тобто, якщо воно використовує 50 000 кВт∙год в місяць, то партнеру надходить від 5 000 грн. А якщо вдалося залучити, приміром, 20 бізнесів, тоді дохід щомісяця складе від 100 000 грн.

«Ми не ставимо жодних обмежень щодо наших партнерів – це може бути будь-яка компанія, які зацікавлена в отриманні додаткового прибутку. Кількість залучених клієнтів також не лімітована. Чим активнішим буде партнер, тим більший розмір винагороди він отримає. Наші партнери самі обирають зручний формат роботи, а ми зі свого боку готові надати всебічну підтримку для ефективних продажів», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Розпочати партнерство з YASNO можна одним зі способів:

Після звернення менеджери нададуть розширену інформацію про умови участі в програмі та допоможуть з укладанням договору про партнерство.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі