Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Службовий конфлікт: у Кривому Розі побилися працівники Укрзалізниці

Конфлікт між двома працівниками ПАТ «Українська залізниця» розпочався на робочому місці увечері 21 липня. Обидва працюють оглядачами ремонтних вагонів, а їх офіс – це приміщення пункту технічного обслуговування вагонів «Шмакове» Регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Словесний конфлікт переріс в агресію, тому один із залізничників скористався проти суперника газовим балончиком. Уникаючи ускладнень, чоловік вибіг на вулицю, а коли прийшов до тями – повернувся мстити.

Він забіг до кривдника та сходу почав його бити руками й ногами. Експерт встановить 8 ударів в області голови та тулуба, а тілесні ушкодження визнає легкими.

Через 9 днів після інциденту справу розглядав суддя Саксаганського районного суду, який визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, та призначив йому штраф в сумі 510 гривень 00 копійок.

Прикметно, але на вирок можуть бути подані апеляційні скарги протягом 30 днів з дня його проголошення до Дніпровського апеляційного суду.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі