test

Всі новини про життя міста

Сьогодні Кривий Ріг вшановує пам’ять воїнів-учасників АТО/ООС та загиблих внаслідок ракетного удару ворога 12 червня

Кривий Ріг – перше місто в Україні, в якому у 2016 році на місцевому рівні було засновано особливий День вшанування учасників АТО – 14 червня.

Сьогодні разом з військовослужбовцями, родинами воїнів, побратимами загиблих, ветеранами поклали квіти до пам’ятників нашим Героям, хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.


 
“Зараз ворог не припиняє підлі атаки на мирні українські міста та громади. Сьогодні ми схиляємо голови й в жалобі за загиблими у Кривому Розі 12 червня – життя 9 людей обірвав злочинний ворожий удар.
 
Ми пам’ятаємо кожного загиблого воїна та кожного вбитого окупантами мирного жителя міста.
Як і на початку повномасштабної війни Кривий Ріг об’єднався в одне ціле задля допомоги та підтримки наших військових, так і у 2014 році ми так само з перших днів підтримували наших хлопців. У нас було розроблено найбільшу в Україні комплексну Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС та членів їх сімей. Загалом, з 2014 року за різними напрямками ветеранам, Захисникам та Захисницям з міського бюджету спрямовано понад 1 мільярд 159 мільйонів гривень. Зараз у рамках нової ветеранської політики – політики Героїв – головним завданням у місті є  надання як прямої допомоги, так і психологічної, соціальної адаптації всіх наших ветеранів – це 70 заходів різного спрямування.
 
З початку війни, Радою оборони міста надана пряма допомога військовим частинам на суму вже майже 2,2 млрд грн. – ми робимо все можливе, допомагаючи у забезпеченні наших частин ЗСУ, щоб ворог був розбитий, щоб більше не було сліз вдів, матерів, дітей, рідних…
 
Ворог обов’язково буде покараний за кожне відібране ним життя.
Ми переможемо. Пам’ять про загиблих завжди житиме в наших серцях, у пам’ятниках та назвах вулиць.

А їхні родини завжди будуть оточені турботою, увагою та підтримкою у рідному місті”, – написав Олександр Вілкул у своєму Телеграмі.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи