Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Сьогодні у Кривому Розі поховали Любов Ткаченко – одну з трьох жертв ракетного удару по Кривому Рогу

«Це був справжній живчик». Сьогодні у Кривому Розі ховали 79-річну Любов Ткаченко. В ніч на 21 вересня життя її і ще двох сусідів на злеті обірвала російська балістична ракета. Серед них – 12-річний хлопчик.

«Це була завжди жвава, надзвичайно рухлива людина. Їй дуже личив образ  циганки на весіллях. Позитивна, весела вона щиро допомагала людям.  Навіть, коли зламала шийку стегна і була прикута до ліжка, не здавалася – була лише на позитиві. Хто б не приходив, щиро всміхалася, підбадьорювала: «Ми з вами ще станцюємо!» – згадує племінниця Любові Федорівни.

У бабусі було 5 онуків, правнучка і численна рідна, – ковтає сльози одна з онучок Катерина.

«Вона було дуже доброю, життєрадісною, біля неї завжди збирались компанії. Її позитив завжди надихав, допомагав іншим. Попри складний перелом збиралась встати  на ноги і бігати, хоча б по хаті. Один з її дітей – мій батько,  зараз в дуже важкому стані в реанімації. Сьогодні – складна операція», – не стримує сліз дівчина.

У фатальну ніч саме він опікувався  матір‘ю. Вогняна хвиля на 80%  випалила його тіло.

Ольга Баранова – сусідка і щира подруга  загиблої. Ще кілька днів тому вони мешкали поруч.

«Я за нею останнім часом доглядала,  по кілька разів на день забігала. Спілкувалися. Вона ж лежача була. Всіх їй було завжди шкода. Я живу… вірніше жила поряд», – схлипує і відвертається жінка.

Людмила Матвієнко – дружина старшого сина пані Людмили, який вже упокоївся на цьому кладовищі.

«Це була надзвичайно добра людина, завжди допомагала, якщо це було потрібно. Такою вона мені і запам‘яталася», – тихо розповідає невістка.

Люди, яких сьогодні на цвинтарі зібрало спільне горе, і досі не можуть оговтатись від тяжкої втрати. Любов Ткаченко  у їхніх спогадах назавжди залишиться людиною, яка мала надзвичайну жагу до життя.

Разом з Любов‘ю Ткаченко в  ніч на 21 вересня загинули 12-річний Максимко Шаульський і його 75-річна бабуся – Валентина Шаульська.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи