test

Всі новини про життя міста

Спочатку допоміг, а потім обікрав: на Криворіжжі судили чоловіка за гроші

Фігурант справи спочатку в цій історії виступав як добродій: чоловік допоміг товаришеві зняти гроші з банківської картки. Він краще розбирався на технологіях, а тому без проблем впорався біля терміналу.

Власник картки сказав йому свій пін-код, а через декілька хвилин отримав готівкою 8 000 гривень.

Далі стався казус: оскільки картки обох чоловіків від АТ КБ «ПриватБанк» були візуально схожі, то вони їх переплутали. Таким чином у руках зловмисника опинилася чужа.

Наступного дня він знову пішов до терміналу, де без проблем переказав на рахунок близької людини чужі 5 427,14 гривень.

Це сталося 24 квітня, а вже 15 травня особу зловмисника було встановлено та порушено карну справу.

Що б не пояснював підозрюваний, а його вчинок – це крадіжка в умовах воєнного стану. Тому Криворізький районний суд визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч. 4 ст. 185 КК України та призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді 5 років позбавлення волі. Щоправда, в іспитовим строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак оманский
1 день тому

👀Верховний Суд визнав незаконним звільнення глави Рахункової палати.

Пам’ятаєте скандал, коли «слуги» через коліно призначали на посаду голови РП сусідку по Кривому Рогу Зеленського, таку собі Піщанську. Призначали всупереч закликам послів Великої сімки та наших європейських партнерів, які хотіли неупередженого і незалежного контролю за витратою своїх коштів, які вони надають Україні. 🤯

🤷‍♂️ Але Офіс гнав своїх йолопів для швидке рішення. І добігався. Тепер за буквою закону, старого голову Рахункової Валерія Пацкана мають поновити на посаді.

‼️Зараз головне питання: чи дотримаються рішення суду і букви закону Офіс і його шавки. Адже це буде перший справжній іспит влади після початку перемовин про вступ в Євросоюз, де в першій главі йдеться про верховенство права.

Тож чекаємо, чи погодяться на Банковій скасувати верховенство Єрмака задля загального успіху України.

,,ваван нелохович...
23 годин тому

Це не те, щоб погані новини – вони для України й для Європи доволі тривожні. Адже американці обирають президента для себе, а не для нас. І “не такий страшний Трамп, як той, хто з ним спілкуватиметься з Києва”. Але перші дебати на думку американців із великою перемогою виграв Трамп. CNN дає результати експрес-опитування: 67% за Трампа проти 33% за байдена. Це не опитування: за кого ви проголосуєте, ні. Це питання про переконливість у дебатах. Тут, звісно, багато суб’єктивності.

не вірю Трампу й не вважаю переконливими його брехливі й маніпулятивні висловлювання. І в цій ситуації, попри певну слабкість Байдена, віддав мінімальну перевагу йому. Але це через те, що я й сам за Байдена, а брехня Трампа в мене викликає відразу.

Але проблема Байдена – він втрачає підтримку своєї партії. Перше – він, насправді, більший респ за багатьох республіканців. Це ідеологічно й світоглядно. Друге – демократи навіть більше за республіканців стомилися від виходок нашої зеленої шапітолія, але не кажуть цього публічно. А недалеке зе своїм бикування реально тягне Байдена на дно. І бажання якимось чином припинити підтримку Україні в демократів навіть більше, ніж у республіканців. Тільки Байден стримує. І ще ряд інших причин, зокрема, підтримка Ізраїлю, через, які підтримка Байдена вельми хитка. Вік далеко не серед перших.

New York Times стверджує, що демократи можуть спробувати заміни Байдена іншим кандидатом. Поки це лише припущення преси, як і твердження про можливість передачі ним естафети Мішель Обамі. В самій партії про це на коментарі не щедрі. І причина – її низька популярність серед партійних прихильників. Та й поки всього 3,3% в загальнодержавному рейтингу. До речі, я б ще подумав, хто небезпечніший для України: Трамп чи Мішель Обама. Це не Хілларі Клінтон, яка хоч трохи нашою долею переймалася, добре знає Україну й спеціалізується на зовнішній політиці. Мішель відпрацьовуватиме свої дещо лівацькі внутрішні й гуманітарні зовнішні питання. Це, як і її чоловік Барак – повне відторгнення міжнародних реалій.

Ще раз: нам треба готуватися до вирішальних змін після цієї осені. До них готується москва й команда зелених кротів. І всі вони готуються не на користь України. Трамп не є московським, він непрогнозований. Якби в нас був зараз Порошенко, такий трансфер влади для України пройшов би безболісно, як у 2017 році. Але в нас оте зелене й зрадливе, а Порошенка максимально ізолюють від контактів з республіканцями. Тому оптимізму мало. Але ще нічого не пропало. Це тільки перші дебати.