test

Всі новини про життя міста

Спричинив ДТП, побив дідуся та погрожував журналісту: у Кривому Розі відкрили кримінальні провадження щодо водія Lexus (фото+відео)

Вранці 5 квітня на вулиці Українській сталася аварія. 33-річний керманич Lexus підрізав Nissan, після чого вискочив з автівки та накинувся на 74-літнього водія. За наслідками таких протиправних дій правоохоронні органи відкрили одразу три кримінальні провадження.

Про це повідомили журналісти На Часі.

«Герой» ранкового інциденту – Андрій Андрійович Юрса на прізвисько «коха» чи «косточка». О 9 ранку він став учасником аварії поблизу автомийки на Українській, після чого вийшов з машини та вдарив іншого водія – літнього чоловіка, внаслідок чого останнього ушпиталили до лікарні. Після цього неадекват почав сваритися з перехожими та кидатися на поліцейських, які запропонували йому здати аналізи на стан алкогольного сп’яніння. Однак Юрса відмовився.

Крім того, під час фіксації наслідків ДТП чоловік вибив з рук телефон журналіста «На Часі» та погрожував йому розправою.

Наразі Криворізька центральна окружна прокуратура відкрила кримінальні провадження за фактом порушення правил дорожнього руху та тілесні ушкодження. Також були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

За останнє водію може загрожувати обмеження волі.

Також правоохоронці окремо склали адмінпротокол за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння, а позашляховик вилучили на майданчик Національної поліції.

Джерело: На Часі

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі