asd

Всі новини про життя міста

Стало відомо, хто в Кривому Розі пограбував модульний туалет

Уродженець міста Ніжина, маючи на своєму рахунку декілька судимостей з 2017 року, останні роки на волі проживав у Кривому Розі, де продовжував кримінальну діяльність. Чоловік крав чавунні кришки з люків й здавав у металоприймальні пункти, засоби гігієни з магазинів косметики, а остання його справа  була пов’язана із громадською вбиральнею.

Так, вночі 13 жовтня 2023 року, зловмисник перебував у парку Героїв АТО, де побачив туалет модульного типу «Атлант». Навколо нікого не було, тому він безперешкодно, за допомогою заздалегідь підготовленої викрутки, віджав двері й проник всередину.

У приміщенні він знайшов 525 гривень, електричний чайник, балончик освіжувача повітря, пакети для сміття в кількості 40 штук, три рулони туалетного паперу, засіб для миття скла, латексні рукавиці, а також прихопив із собою 3 книги обліку розрахункових операцій. Загальна сума збитку для комунального підприємства «Сансервіс» КМР склала 1 806 гривень 27 копійок.

1 лютого Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним у скоєнні декількох епізодів за ст.185 КК України, вчинених в умовах воєнного стану, й визначив остаточну міру покарання – позбавлення волі на 5 років і 6 місяців.

Строк відбуття покарання продовжити рахувати з 15 жовтня 2023 року. Наразі чоловік перебуває в ДУ «Криворізька установа виконання покарань №3».

Речові докази, а саме: туалетний папір, два флакони освіжувача повітря Air, одну упаковку пакетів для сміття об`ємом 60 л чорного кольору – те, що було вилучено під час обшуку, суд розпорядився  повернути законному власнику – КП «САНСЕРВІС» КМР.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі