Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Стало відомо, як у Кривому Розі син-наркоман хотів спалити матір

Зранку 6 квітня наркозалежний чоловік, прийнявши дозу, перебував удома. Звичайно, його спосіб життя та дії не схвалювала мати, з якою він проживав.

Близько 14:00 жінка стала сварити непутьового сина, а той у відповідь задумав лихе. Чоловік узяв каністру, в якій була легкозаймиста речовина, та облив рідиною жінку. Далі приставив три запальнички й погрожував спалити неньку.

Лише дивом удалося уникнути трагедії. Чоловіка затримали, звинувачуючи за ч. 1 ст. 129 КК України, за ознаками погрози вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози.

Правоохоронці наполягали, що підозрюваний створив усі умови реального сприйняття потерпілою погроз вбивством з його боку. Зазначені погрози вбивством жінка сприймала, як реальні для свого життя.

Щодо аналізу рідини, то експерт встановив: у каністрі був нафтопродукт, який має вуглеводний склад, характерний для зміненого дизельного палива.

8 липня 2024 року  Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу визнав чоловіка винуватим та призначив покарання у вигляді 2 років обмеження волі з іспитовим строком.

Також суд зобов’язав підсудного сплатити за експертизи 9 087,36 гривень.

Прикметно, але запобіжний захід містянину не обирався, і він так же живе з матір’ю в одному помешканні.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі