asd

Всі новини про життя міста

Стало відомо, як у Кривому Розі жінка «помстилася» водієві маршрутки

Увечері 24 жовтня минулого року після роботи водій маршрутного таксі трішки розслабився в компанії своєї знайомої жінки. Випили, закусили, а потім обраниця стала жалітися на свою долю.

Вона знала, що після зміни чоловік має певну суму грошей, а також володіла інформацією й про інші деталі його професійного життя, оскільки керманич брав її з собою у рейс. Наприклад, де він залишає виручку на ніч, а також і те, що в його робочій машині не запираються бокові двері.

Жінка відверто поскаржилася на відсутність грошей і попросила позичити їй певну суму. Проте кавалер відмовив.

Тоді вона попрощалася з партнером і пішла на стоянку, де знаходилася його «Рута». Безперешкодно відчинивши двері, потрапила в салон машини, а далі відкрила «бардачок». Там знайшла гроші – 4 200 гривень, які забрала й пішла геть.

Звичайно, іншої підозрюваної у потерпілого не було, а також камери відеоспостереження на автостоянці зафіксували всю цю подію.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що жінка вже мала умовний термін за крадіжку, тому суд врахував і попередні «заслуги» громадянки. Також відомо, що вона незаміжня та має на утриманні малолітню дитину.

27 лютого 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу за правопорушення ч.4 ст.185 КК України визначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на 5 років і 3 місяці.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі