test

Всі новини про життя міста

Стрілянина на дорозі: у Кривому Розі – спецоперація за підозрою у замаху на вбивство (відео)

Двоє чоловіків за наказом кримінального авторитета переслідували автомобіль Volkswagen Touareg, вчинили стрілянину на проїжджій частині та намагалися вбити водія.

Злочин стався 4 квітня близько 17:00 у м. Кривий Ріг. Слідчі слідчого управління та оперативники кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області опитали свідків, проаналізували відео з камер спостереження, відпрацювали місце події та з’ясували всі обставини злочину. В ході досудового розслідування було встановлено трьох осіб, причетних до замаху на умисне вбивство.

Організував злочин 41-річний чоловік, який контролював незаконний обіг наркотиків на території м. Кривий Ріг та Криворізького району. Він також причетний до організації діяльності кол-центрів, які діяли в чотирьох регіонах країни. До вчинення вбивства він залучив ще двох фігурантів віком 27 та 28 років.

15 червня за силової підтримки спецпризначенців КОРД відбулися 34 санкціоновані обшуки на території Дніпропетровської області, міста Києва, Одеси та Ужгорода. В результаті було вилучено вогнепальну зброю з набоями, автомобіль Toyota Camry та інші речові докази, які долучені до матеріалів кримінального провадження.

Наразі 28-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 15, ч. 1. ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Також заочно повідомлено про підозру двом іншим фігурантам, у тому числі і лідеру групи. За інформацією правоохоронців, наразі підозрювані можуть переховуватися за кордоном, тому найближчим часом вони будуть оголошені у міжнародний розшук. За скоєне фігурантам може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Оперативний супровід кримінального провадження здійснюють співробітники Служби безпеки України. Процесуальне керівництво – Дніпропетровська обласна прокуратура.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі