asd

Всі новини про життя міста

Сучасні технології автоматизації бару

Як обрати POS систему для бару

Щоб обрати POS-систему, перш за все варто визначити, з якими аспектами в роботі вона має допомагати. Наприклад, чи повинна програма містити в собі можливість створювати бухгалтерські документи, або проводити інвентаризації. При виборі системи звертайте увагу на її зручність та простоту. Крім того, швидка та надійна технічна підтримка завжди буде в нагоді на випадок будь-яких запитань.

Також дізнайтесь, чи працює система з уже наявним у вас обладнанням. Або, якщо такого обладнання немає, уточніть, який мінімальний комплект знадобиться для швидкого старту роботи. Якщо ви вже маєте власний сайт, або працюєте з іншими інтеграціями, без яких ви не уявляєте поточну роботу, дізнайтесь, чи програма працює з ними або чи вийде їх додатково підʼєднати.

Основні функції програми для обліку

Безсумнівно, існують обовʼязкові модулі, без який не можливо уявити роботу бару та без яких не обійдеться жодна програма автоматизації. Серед них:

  • Фінансовий облік

Важливо мати змогу точно відслідковування оплати та розрахунків за замовлення; перевіряти дані для податкових звітів; вести точний облік коштів та стежити за щоденнимим та щорічними фінансовими звітами.

  • Складський облік

Програма допоможе керувати запасами напоїв, стежити за нестачами та надлишками товарів. Дозволить створювати постачання та вести взаєморозрахунки з постачальниками, проводити інвентаризації та списання.

  • Статистика продажів

POS-система дасть змогу збирати дані про продажі напоїв, включаючи популярність та ефективність різних позицій. Визначати пікові години навантаження в закладі, корегувати меню, виключаючи з нього позиції, які не користуються попитом.

Сучасні технології в програмах облік

Також багато програм пропонують додаткові модулі, яку стануть корисними в роботі будь-якого закладу, а саме:

  1. Автоматизація доставлень. Вам не знадобиться створювати сайт власноруч, робота з сайтом вже буде доступна у POS-системі. Крім того наповнення сайту та його редагування займатиме лічені хвилини.
  2. Інтеграція з ПРРО. Не витрачайте час на фіскалізацію чеків та формування звітів вручну, деякі програми дають можливість роботи з ПРРО. Це зручний інструмент, який економить час та нерви працівників.
  3. QR-меню. Не варто навіть описувати переваги такого модуля, більшість закладів вже давно відмовились від паперових меню на користь електронних. Таке меню зручніше оновлювати і воно завжди знаходиться у гостей під рукою.

Переваги програми Poster

Всі описані вище функції органічно вміщує в собі сервіс для ресторанного бізнесу від Poster. Це не просто програма, а ціла екосистема, яка має в собі необхідні функції для автоматизації бару будь-якого розміру та формату. Цілодобова технічна підтримка та особистий менеджер допоможуть швидко розібратись з роботою програми.

Крім того, компанія Poster надає 15 безкоштовних тестових днів. Протягом цього часу ви можете детально ознайомитись з програмою автоматизації та зрозуміти, чи підходить вона вам.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі