Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Суд проти служби: у Кривому Розі виправдано багатодітну матір

У провадження судді Дзержинського районного суду надійшов адміністративний матеріал про притягнення матері 5-х дітей до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 184 КУпАП – повторне невиконання батьківських обов’язків.

Служба у справах дітей звинувачувала жінку в тому, що вона не має належних умов для проживання малолітніх дітей: у квартирі безлад та антисанітарія, відсутні елементарні речі для гігієни та життєдіяльності.

Ці факти були зафіксовані у протоколі від 7 липня – часу візиту службовців та перевірки умов проживання родини.

Власне сама обвинувачена в судове засідання з`явилась і суду повідомила, що наразі разом із дітьми переїхала жити до своєї матері, а в своїй квартирі робить ремонт та усуває антисанітарні умови.

Суддя уважно вивчив матеріали стосовно жінки та зазначив, що вони не дозволяють вирішити питання про притягнення її до відповідальності. Так, наприклад, посадова особа, яка складала протокол про адміністративне правопорушення, додала до протоколу роздруківку постанови Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу від 26.04.2024 року, яка є знеособленою.

Крім того, із доказів, окрім копії паспорту громадянки, копій свідоцтв про народження та її письмових пояснень, працівником поліції додано рапорт, однак, датований він 26.03.2024 року, що позбавляє суд можливості впевнитись в дійсності зазначених у ньому обставин.

У зв’язку з цими обставинами суддя постановив провадження по справі відносно багатодітної матерізакрити у зв`язку відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі