Всі новини про життя міста

Триває набір до лав Патрульної поліції

Вимоги до кандидатів:
✅громадянство України;
✅вільне володіння українською мовою;
✅вік від 18 років;
✅повна середня загальна освіта;
✅посвідчення водія категорії В.

Отримати інформацію про конкурсний відбір та заповнити анкету до патрульної поліції можна за посиланням.

Що пропонують:
▪️можливість кар’єрного росту;
▪️стабільна заробітна плата;
▪️безкоштовне обслуговування в медзакладах МВС;
▪️щорічна відпустка тривалістю не менше 30 діб;
▪️грошова компенсація на оздоровлення;
▪️можливість взяти житло в лізинг;
▪️компенсація оренди житла.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
9 днів тому

Тарифи на електроенергію можуть підвищити вже цього року через необхідність залучити значні фінансові ресурси для відновлення енергооб’єктів після російських атак.
хто мені пояснить як воно так виходить – ДТЕК часна компания, я розумію шо під час війни …….. то да інше, 3,14здіти можно багато, так ось, до чого я підвожу – а шо, власник компанії ДТЕК вже продав на торгах свою нерухомість, бентлі, коштовності дружини, розпродав колекцію вина, яхти тощо, шоб врятувати свій бізнес? Він вже з голою допою? Ні, він у бобровій шубі на ламборджині з Лондону, через своїх клерків розповідає нам за свою важку долю, розповідає як він бідує, та долю ДТЕК чім обгрунтовує власну патологічну бандитську жадібність і вимагає підвисити таріф населенню яке сплош міліронери, і це при тому шо бабло його лакей Шмигаль з нашого гаманця та наших кішеній йому виделяє міліардами. До речі, ДТЕК позавчора поскаржився на брак кадрів, так власник має двох синів Дамира та Альмира призивного віку, яких ховає по закордонню, чому тато іх не мобілізую до верстатів чі ремонту підстанціх у власному ДТЕК? Я не кажу про ЗСУ, но у ДТЕК шоб врятувати власний бізнес яків він облогує нас та гарно харчується сам то його сини. С.ц.у.к.и.
Ахмєтка не збідніє, якщо тарифи залишити такі як є для
населення, адже за 23 рік він заробив на лохах немало!
зелені потвори.,

Буковель-оманский
9 днів тому

“Так це ж було вже”

“СБУ викрила мережу агентів 5 служби фсб рф, які готували вбивство Президента України: затримано двох полковників УДО.
Окрім Володимира Зеленського ворог планував ліквідувати Голову СБУ Василя Малюка, очільника ГУР Кирила Буданова та інших високопосадовців.
Повідомляється, що СБУ зафіксувала як поїздки полковника УДО за дронами та вибухівкою до іншого регіону України, так і розмови потенційного виконавця теракту із “куратором” з ФСБ.”

Два запитання:
1) Чим цей “замах” відрізняється від інших 100500 “замахів”?
В 2022-му Володимир Олександрович мівіною, розчиненою у холодній воді закушував зникнувших безслідно вагнерівців, які штурмували Банкову. Ось де був героїзм. А ви тут на пустяки розмінюєтесь, ФСБ ви нєдолєлане.
2) Чи слід повідомлення про те, що в операції мали бути задіяні ФПВ-дрони розцінювати таким чином, що обіцяного мільйона дронів вже не буде, бо всі пішли на замах проти нашого лідера?

Слід розцінювати як відволікання від вчорашнього скандалу з Кварталом.

Питання 3) а де єрмак у цьому списку? Зневажають?

Особливо уміліло;
Сначала ракетай, патом дроном, патом апять ракєтай!
А потім прибігає” керівник замаху” і добиває виживших лопатой…

Вже навіть не має сили жартувати по цьому приводу. Буратіно все ще успішно виконує свою роботу ??зсередини??? Навіщо його прибирати? Приплели ще пару знаних прізвищ і радіють, що «пішла брехня по селу».

Ворон
9 днів тому

Якщо ви не знаєте, як виглядає ницість та холуйство, то можете подивитися на фракцію “слуг народу” у Київраді.

Вони на догоду ОП, проявляючи свою лояльність владі, відмовилися голосувати за надання статусу почесного громадянина міста Києва – Валерію Залужному та Ліні Костенко.

При цьому фракція “прислуги” в повному складі покинула залу під час голосування. Нікчеми не віддали належне геніальній українській поетесі та забули, хто рятував Київ у 2022 році.

Це слуги Банкової, а не народу. Але це не завадило прийняттю рішення. Залужний і Костенко – почесні громадяни Києва!