Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Офіційне повідомлення: Мер почуває себе нормально

Криворізький міський голова Юрій Вілкул цими днями перебуває в Києві, в інституті серця Б. Тодурова, який згідно наказу Міністерства охорони здоров’я працює в штатному режимі як заклад національного рівня.

Знаходячись в стаціонарі, мер проходить необхідні обстеження та лікування. Міський голова почуває себе нормально, всі управління та служби міста з ним постійно на зв'язку.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

«По завершенню необхідного лікування Юрій Вілкул планує повернутися до повсякденної роботи. Користуючись  перебуванням у столиці, мер обговорив з професором Борисом Тодуровим, з яким місто співпрацює по реалізації унікальної для України програми «Стоп-інфаркт», питання подальшого поліпшення надання медичної допомоги криворіжцям.

Завдяки впровадженню програми «Стоп-інфаркт» мешканцям Кривого Рогу стали доступні сучасні високотехнологічі методи лікування та діагностики, врятовано понад тисячі життів пацієнтів з гострим коронарним синдромом. В 9 лікарні відкрито нове сучасне відділення з ангіографічною системою, яка дозволяє проводити до  15  різних операцій на серці та судинах. А в тисячці  проведена реконструкція операційного блока й встановлено новий ангіографічний комплекс», – йде мова у повідомленні.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі