asd

Всі новини про життя міста

У 21 міській спартакіаді Криворізького ФСТ «Україна» Північний комбінат у гирьовому та армспорті став беззаперечним лідером

Змагання проводилися на базі СК «Північне сяйво». Сюди з’їхалися представники робітничої спартакіади серед крупних промислових підприємств Кривбасу.

За словами заступника директора ДП «Спорт-Майстер» Анатолія Палієнка, боротьба відбулася на високому змагальному рівні. Головними суперниками північан були, як завжди, представники СК «Молодість» та «АрселорМіттал КР», а гирьовому сорті – КЗРК, ІнГЗК та «АМКР». З великим відривом наші спортсмени вибороли цю першість. Боротьба була командною.

Заслужений тренер України Сергій Карачун відмінно підготував свою команду арм-спортсменів. До її складу увійшли відомі у світових спортивних кругах борці на руках. Тож не дивно, що Костянтин Сидорчук, Сергій Коняєв, Юрій Медов, Андрій Видрєнков, Денис Кулаковський не тільки випередили усіх, а й продемонстрували публіці цікаві поєдинки у своїх вагових категоріях. Майстри армрестлінгу швидко і красиво за лічені секунди долали своїх суперників за борцівськими столами.

Команду гирьовиків готував тренер Микола Рубан. До провідних північанських силачів Костянтина Сидорчука, Олександра Коношка, Сергія Данилова, Романа Грицанова вперше приєдналися Ігор Полянський та Микола Булгака. І як показали змагання, досить вдало. Кожен свою перемогу перетворив на командну.

 

Источник: http://ffkr.org

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі