Всі новини про життя міста

У бою із російськими загарбниками загинув воїн з 17-ї танкової бригади Михайло Кайло

Захищаючи цілісність та незалежність України, відстоюючи мир і право на вільне життя кожного українця, у бою із російськими загарбниками загинув колишній атовець, воїн з 17-ї танкової бригади Михайло Кайло, мешканець Апостолівської громади.

Про гірку втрату повідомили у Криворізькій райдержадміністрації.

Сміливий і мужній, відповідальний та надійний – таким його запам’ятали бойові побратими. Він вірив у свою Україну, у Перемогу і завжди відстоював її – і першого разу, коли російський брудний чобот став на українську землю, Михайло одразу ж приєднався до учасників антитерористичної операції, і цього лютого, коли розпочалося повномасштабне вторгнення, ні на мить не сумнівався та вступив до лав Збройних Сил України.

«Від імені мешканців всього Криворізького району висловлюю щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя. У глибокій зажурі ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю звитяжного воїна, який із безприкладною сміливістю та військовою честю навічно вписаний в історію незалежності України, миру та державності нашої країни. Важко знайти слова для розради, адже неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати близької людини… Герої не вмирають, вони назавжди лишаються в наших серцях! Вічна пам’ять і вічна слава захиснику України», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи

Популярні новини