Всі новини про життя міста

У бою на Запорізькому напрямку загинув воїн із Криворізького району Максим Тарасевич

Від дуже тяжких поранень, отриманих від ворожих обстрілів у бою на Запорізькому напрямку, в лікарні 3 липня 2023 року обірвалося життя молодого українського військовослужбовця, Тарасевича Максима Олександровича, 09.03.1999 року народження, мешканця села Кам’янка Апостолівської громади.

Про це повідомив начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Сміливець з перших днів повномасштабної війни рф проти України пішов захищати нашу країну від ворога, мужньо та сміливо стояв на захисті Української держави… Молодий та завзятий, так і не встиг завести власну родину, не встиг реалізувати задуми і плани, не встиг пожити… Без сина залишились мати та батько Максима, без брата – його четверо братів…

«Від імені мешканців Криворіжжя висловлюю щире співчуття батькам Героя. Це несправедлива та непоправна втрата для родини та всіх, хто його знав і поважав, поділяємо ваше горе… Герої не вмирають. Його подвиг назавжди вписаний в історію Перемоги! Нехай світла пам’ять про Максима Олександровича назавжди залишиться в наших серцях», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі