today-is-a-good-day

Всі новини про життя міста

У бою за Україну загинув військовослужбовець з Криворізького району Олексій Каплін

У бою за Україну, свободу та вільне життя для усіх українців, захищаючи рідну землю до останнього подиху, загинув український військовослужбовець Каплін Олексій Васильович, 14.02.1979 року народження, мешканець селища Широке.

Про це повідомили у Криворізькій районній військовій адміністрації.

Олексій з перших днів війни із зброєю в руках відстоював право нашого народу жити вільно. Односельці знали його як добру, щиру та відкриту людину, патріотичного і мужнього чоловіка – такого, якого можна сміливо назвати Героєм.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, рідним і близьким полеглого захисника. Схиляємо голови у глибокій зажурі через втрату ще одного вірного сина Української держави, мужнього та сміливого воїна, який до останнього боровся за рідну землю, за мир та спокій у кожній домівці. Кожна така втрата – то болюча рана в серці, то непоправне горе, якому годі зарадити… Але ми завжди шануватимемо пам’ять про його подвиг, ми ніколи не забудемо, якою важкою ціною дістається нам перемога… Вічна пам’ять Героєві… Вічна слава!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи